Салат з печінкою «Ніжність»
Забагато рецептів салатів не буває. До вашої уваги ще один – печінково-огірковий. Абсолютно новий смак. Випробуйте – готуватимете не один раз!
Інгредієнти для салату
400 г курячої печінки
5 солених або маринованих огірків
3 яйця
100 г твердого сиру
2 ст. ложки майонезу
сіль, перець.
Приготуйте також теплий салат зі шпарагівки.
Як приготувати салат з печінкою
- Печінку відварити і порізати тонкими скибочками завдовжки близько 2–3 см.
- Огірки нарізати соломкою. Яйця зварити круто, охолодити, порізати. Сир потерти.
- Викласти смугами на пласку тарілку (печінка, сир, огірки), додавши заправку і прикрасивши яйцями.
Скуштуйте також салат “Мімоза”.