Рибні оладки

Рецепт для істинних шанувальників риби. Можна просто посмажити філе у яйці, а можна зробити з нього оладки. Погодьтеся, другий варіант – цікавіший і дає більше можливості проявити творчість. Адже в оладки можна додати, наприклад, улюблені овочі.

Інгредієнти для оладок

Спробуйте приготувати оладки із крабових паличок.

Як приготувати оладки з риби

  • Рибне філе помити і порізати дрібно.
  • Вбити яйця, додати дрібно порізану цибулину, майонез.
  • Посолити й поперчити.
  • Всипати борошно і ретельно вимішати.
  • Масу викладати ложкою на розігріту з олією сковороду і смажити оладки з обох боків до зарум’янення.

Радимо ще рецепт оладок з курятиною.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора