Паштет із квасолі з кунжутом

Якщо квасолю у вашому домі не надто шанують, це саме той рецепт, який вам потрібен. Дізнатися, з чого зроблений паштет, досить складно, а полюбити його – зовсім просто. Приготуйте і переконайтеся!


Інгредієнти для паштету з квасолі

150 г білої сухої квасолі

1 цибулина

50 г соняшникової олії

50 г кунжуту

2 зубці часнику

0,5 ч. ложки солі

0,5 лимона

1 лаваш, млинці для налисників або грінки.

 

Радимо також приготувати паштет з квасолі та горіхів.

Як приготувати паштет з квасолі з кунжутом

Квасолю намочити на кілька годин або на ніч, бажано кілька разів змінити воду.

Зварити квасолю до м’якості близько 1,5 год.

Цибулю подрібнити та обсмажити на олії, щоб стала прозора, додати до квасолі.

Подрібнити блендером, додати змелений у кавомолці кунжут, трохи олії, щоб утворилася густа, але пластична паста, насамкінець – перетертий з сіллю часник і сік половини лимона, усе ретельно вимішати.

Паштет намастити на лаваш або налисник, скрутити рулетом і порізати навскоси на скибки, або на скибки хліба чи грінки.

 

Скуштуйте також смачні котлети з квасолі.

Якщо вам сподобався рецепт паштету з квасолі з кунжутом, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone