Паровий рулет «Ханум»

Національна узбецька страва – справжній шедевр кулінарії. Для начинки також можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.


Інгредієнти для парового рулету

6 цибулин

10 картоплин

2 яйця

1 кг борошна

0,5 л теплої води

олія, соєвий соус

сіль, перець – до смаку.

 

Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами 

Як приготувати паровий рулет «Ханум»

Борошно просіяти гіркою в посудину.

Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду і замісити тісто.

Накрити тісто і лишити на 10 хвилин.

Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.

Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.

Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.

Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння і готувати 35 хвилин.

 

Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша та крабових паличок

Якщо вам сподобався рецепт парового рулету “Ханум”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest8Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook36Print this pageEmail this to someone