Картопляний рулет з грибами та овочами

Смачна і ситна пісна страва, яка готується з простих інгредієнтів. Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами. Готується він дуже швидко і обов’язково сподобається вашим рідним.


Інгредієнти для рулету

700 грамів картопляного пюре

300 грамів печериць

3 столові ложки крохмалю

1 морквина

1 цибулина

пучок зелені

олія для смаження

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у картоплині. 

Як приготувати рулет

Печериці почистити і порізати шматочками.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.

Зелень помити і добре просушити, дрібно порізати.

В розігріту сковорідку з олією покласти цибулю, смажити до прозорого кольору і додати моркву, перемішати і покласти порізані печериці, смажити до готовності, поперчити, посолити і перемішати.

Картопляне пюре перемішати з крохмалем.

Деко застелити пергаментом і викласти картопляне пюре, розрівняти по всій поверхні і поставити в розігріту духовку. Пекти при температурі 180º близько 15 хвилин.

Дістати з духовки і викласти на картопляну заготовку овочеву начинку, посипати порізаною зеленню і загорнути в рулет.

Рулет залишити на деко з пергаментом, змазати його олією і поставити в духовку. Пекти ще 15 хвилин при температурі 180º.

Дістати з духовки та, коли повністю охолоне, порізати на порційні шматочки.

 

Рекомендуємо також рецепт картопляних палюшок із сиром.

Якщо вам сподобався рецепт картопляного рулета з грибами та овочами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone