Рулет із лаваша та крабових паличок
Рецепт переважно для святкових застіль, однак якщо є час та натхнення, можна приготувати і в будній день. Нічого складного та надзвичайного. Закуска не потребує навіть термічної обробки, а в розрізі виглядає просто розкішно.
Інгредієнти для закуски
Рекомендуємо також приготувати рулетики з лаваша із сирною начинкою.
Як приготувати закусочний рулет із лаваша
- Лист лаваша щедро змастити майонезом. Зверху посипати посіченою зеленою цибулею та потертими на грубу тертку вареними яйцями.
- Накрити другим листом лаваша, змастити і його майонезом і посипати дрібно порізаними або потертими на тертці крабовими паличками.
- Накрити третім листом, змастити майонезом, рівномірно посипати тертим на грубу тертку сиром.
- Все це скрутити в рулет, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 3-4 години, а краще на ніч.
- Перед подачею на стіл порізати скибочками товщиною 2 см викласти на широку таріль зрізом догори. Прикрасити свіжою зеленню.
Спробуйте ще рецепт лінивих пиріжків-вертиків із лавашу.
Якщо ви віддаєте перевагу простим та швидким закускам, якщо вам сподобався рецепт закусочного рулету з лаваша та крабових паличок, будь ласка, напишіть про це в коментарях.