Оладки з капустою та м’ясом
Сьогодні на обід – оладки. Однак ласунів розчаруємо: оладки будуть з м’ясом та капустою. Але запевняємо: вони вам сподобаються.
Інгредієнти для страви
Можете ще приготувати оладки із крабових паличок.
Як приготувати оладки
- Капусту порізати дрібно і покласти її на сковороду, посолити, додати кілька ложок олії і трохи води. Так тушкувати, поки не стане м’якою.
- М’ясо дрібно порізати і підсмажити до готовності. Посолити його і поперчити чи додати інші спеції. Коли м’ясо смажитиметься, стежити, аби не сильно підсохло, бо буде жорстке.
- Яйця збити з сіллю, цукром, додати сметану, розпушувач, борошно. Наприкінці у тісто покласти подрібнену зелень, капусту та м’ясо.
- Масу викладати ложкою на розігріту з олією сковороду і смажити оладки.
Спробуйте також рецепт оладок із курятини.