Макарони запечені з помідорами
Зі звичайних макаронів теж можна приготувати вишукану страву. І не обов’язково витрачати на це багато часу. Досить мати під рукою ось ці продукти та хороший рецепт. Як усе це зробити – читайте далі.
Інгредієнти для страви
500 грамів зварених будь-яких макаронів
2-3 помідори
150 грамів твердого сиру
3-4 столові ложки майонезу
чорний мелений перець
сіль.
Спробуйте також приготувати кабачкову запіканку з сиром.
Як приготувати запечені макарони
- Посудину для запікання змастити маслом і викласти у неї відварені макарони. Поверх них розкласти порізані кружальцями помідори.
- Поперчіть і посипте подрібненим часником.
- Тепер наверх потріть твердий сир. Поверхню змастити легенько майонезом і поставити запікати.
- Витримати у духовці при температурі 180-200 градусів хвилин 15-20.
Можете ще випробувати рецепт картоплі, запеченої під сиром.
Якщо вам сподобався рецепт макаронів, запечених з помідорами та сиром, будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.