Лечо з помідорів і солодкого перцю

Є така приказка: замаринуєте – не змарнуєте, а взимку як знайдете! Лечо з помідорів і солодкого перцю за цим рецептом не соромно і до святкового столу подати! А в піст це просто знахідка!

Інгредієнти для лечо

  • 6 кг помідорів

  • 4 кг болгарського перцю

  • 300 г цукру

  • 100 г олії

  • 4 ст. ложки солі.

Приготуйте також соус “Айвар “ з томатів.

Як приготувати лечо

  • Помідори і перець порізати великими кільцями, пересипати цукром з сіллю, додати олію, варити 20 хв, одразу закрутити, не стерилізуючи.

Скуштуйте також македонський гострий соус.

Куштували лечо з помідорів і солодкого перцю за нашим рецептом? Поділіться враженнями у коментарях і соцмережах!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора