Консервований ананас із гарбуза
Цей гарбуз чудовий на смак. Ним можна декорувати новорічні десерти, якщо додати менше цукру, можна подавати до мяса, використовувати як консервований ананас, наприклад, у салати. Особливо красивий гарбуз, порізаний фігурним ножем або формочками для печива. Ловіть рецепт!
Інгредієнти для десерту з гарбуза
Радимо також приготувати гарбузово-сирну запіканку.
Як приготувати ананаси з гарбуза
- Із гарбуза зняти шкірку, видалити насіння й волокнисту частину та нарізати невеликими шматочками.
- Скласти в каструлю, додати цукор, ванілін, оцет та залити водою. Кип’ятити 15–20 хв, доки гарбуз трохи не зм’якне та стане злегка прозорим.
- Гарячим розкласти в банки. Закатати та закутати до повного охолодження.
- Гарбузи використовувати мускатних сортів – з яскравою оранжевою м’якоттю. Можна, крім ванільного цукру, додати корицю та гвоздику.
Скуштуйте також гарбузові кекси.
Вам сподобався рецепт консервованого ананаса з гарбуза? Розкажіть про нього друзям у соцмережах та прокоментуйте на сайті.