Кетчуп із кабачків

Кажуть, не той кетчуп, що в магазині, а той – що в холодильнику. Готуйте за цим рецептом – і дізнаєтеся, який на смак натуральний кетчуп.

Інгредієнти для кетчупу

  • 3 л густого томатного соку

  • 3 кг чищених кабачків

  • 6 середніх морквин

  • 10 солодких перців

  • 3 середні головки часнику

  • 1 скл. цукру,

  • 2 скл. олії

  • 1 ст. ложка солі

  • 0,5 скл. оцту.

Приготуйте ще кабачки мариновані на зиму.

Як приготувати кетчуп із кабачків

  • У вварений томатний сік покласти терту моркву, варити до повної м’якості 20 хв.
  • Додати цукор, олію, довести до кипіння, всипати якнайдрібніше порізані кубиками перець та кабачки.
  • Кип’ятити на малому вогні 30–40 хв, всипати дрібно порізаний часник і влити 0,5 скл. оцту, прокип’ятити 3–5 хв, охолодити, закрутити у стерильні банки.
  • Можна попередньо перемолоти блендером.

Приготуйте ще класичну кабачкову ікру.

Сподобався рецепт кабачкового кетчупу? Прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах – нехай приготують та скуштують і ваші друзі!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора