Кетчуп із хроном

Кетчуп за цим рецептом виходить пікантним, пряним, із новими нотками смаку та аромату. Скуштуйте! Це щось новеньке. А якщо ви ще й любитель страв “з вогником” – цей гострий соус створений спеціально для вас.

Інгредієнти для кетчупу з хроном

  • 2 кг стиглих помідорів

  • 1 ст. ложка солі

  • 2 цибулини

  • 2 ст. ложки винного оцту

  • 100 г цукру

  • по 1 ст. ложці молотого імбиру, гвоздики і перцю

  • 1 ст. ложка тертого хрону.

Скуштуйте також кетчуп із кабачків.

Як приготувати кетчуп із хроном

  • Помідори вимити, видалити плодоніжки, цибулю почистити, порізати.
  • Варити помідори з цибулею 15–20 хв., перетерти через сито.
  • Додати оцет, цукор, приправи, варити на малому вогні 1 годину.
  • Перелити в пляшки чи банки, закрити.

Приготуйте також кетчуп з базиліком та селерою.

Якщо вам сподобався рецепт кетчупу із хроном, поділіться враженнями в соцмережах та коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора