Картопляно-рисові зрази з грибами
Такі зрази можна приготувати практично з будь-якою начинкою: смаженими чи сушеними грибами, тушкованою капустою, фаршем або паштетом, яйцем із цибулею та зеленню. Смачно у будь-якому варіанті рецепту!
Ingredients
по 250 г відвареної картоплі та круглого рису
300 г печериць
2 цибулини (для тіста і для начинки)
2 середні морквини
сіль, перець до смаку
соняшникова або оливкова олія для смаження.
Спробуйте також приготувати зрази з м’ясним фаршем.
Directions
- Зварити картоплю, зробити пюре без додавання масла.
- Злегка обсмажити цибулю і моркву, горіхи подрібнити.
- Змішати картоплю, рис, моркву з цибулею і горіхами, можна додати зелень, посолити, поперчити.
- Гриби почистити, порізати дрібно і обсмажити на олії з додаванням цибулі до випарування рідини.
- З рисово-картопляної маси формувати котлети, начиняючи їх смаженими грибами, обваляти у борошні чи сухарях та посмажити на олії.
Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати картопляні галушки.
Сподобався рецепт картопляно-рисових зраз з грибами? Прокоментуйте його на сайті “Їсти” та поширте у соціальних мережах для ваших друзів.