Картопля, запечена з м’ясом та грибами
Картопля з грибами. Що може бути смачніше на вечерю? А якщо ще ця картопля буде фарширована грибами? І не лише грибами? Тоді ваша просто вечеря стане святковою вечерею.
Інгредієнти для картоплі
Радимо також приготувати картоплю, запечену з салом.
Як приготувати картоплю з начинкою
- Картоплю добре помити нечищеною розрізати на половинки.
- З кожної вийняти серцевину, щоб утворитися своєрідні «човники». Серцевину картоплі перекрутити через м’ясорубку.
- Дрібно порізану цибулину підсмажити на олії, до неї додати натерту грубо моркву, подрібнені помідори.
- Почищені й дрібно порізані шампіньйони окремо теж підсмажити.
- Овочеву суміш, перекручену картопляну серцевину, шампіньйони та фарш з’єднати, додати кілька ложок сметани, сіль, спеції.
- Цією масою начинити картопляні «човники» і поставити у духовку. Запікати близько години при температурі 180 градусів.
- Готову картоплю прикрасити зеленню.
Спробуйте ще рецепт картоплі нашвидкуруч.
Якщо вам сподобався рецепт картоплі з м’ясом та грибами, прокоментуйте його на сайті та поширте серед друзів у соцмережах.