21.05.2015

Картопля запечена з салом

Проста, але дуже смачна і ситна страва. Не займе багато часу, тому встигнете приготувати, навіть якщо повернулися з роботи, а на вечерю – нічого.


Інгредієнти для страви

1 кілограм картоплі

300 грамів свіжого сала

2 середні цибулини

часник

сіль, перець, спеції.

 

Можете приготувати картоплю нашвидкуруч.

Як приготувати запечену картоплю

Картоплю почистити і порізати уздовж на шматочки. Сало і цибулю подрібнити. Усе змішати, посолити, поперчити, додати спеції.

Запікати при температурі 200 градусів, періодично помішуючи.

Наприкінці додати подрібнений часник.

 

Радимо також рецепт картоплі, запеченої у маслі.

Залишити коментар

Your email address will not be published.