Капустяні шніцелі з сиром

Іноді хочеться так відпочити від м’яса без відриву від повноцінної і смачної кухні. Рецепт капустяних шніцелів із твердим сиром – саме для такого випадку. Приготувати таку сирно-овочеву страву під силу кожній господині, а смакуватимуть усі в родині, не сумнівайтеся!


Інгредієнти для капустяних шніцелів

 1-кілограмова капустина

3 яйця

200 г сиру твердих сортів

50 мл холодної води

борошно для панірування

олія для смаження

сіль, спеції за смаком.

 

Рекомендуємо рецепт приготування пиріжків з капустою.

Як приготувати шніцелі з капусти

Капустину попарити в підсоленій воді як на голубці, розібрати на листочки.

Зрізати товсту частину з кожного, найжорсткіші місця обережно відбити, щоб не пошкодити цілісність. Якщо листя надто велике, розрізати навпіл.

Сир порізати на тонкі скибочки. Яйця добре збити з сіллю та спеціями, додати холодну воду.

Кожен шматочок сиру загорнути в капустяний листок, як у конвертик.

Обваляти в борошні, вмочити у збиті яйця і викласти на добре розігріту пательню з олією. Обсмажити з обох боків до золотистого кольору, викласти на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.

 

Спробуйте також приготувати пиріг з капустою та яйцями.

 

Якщо вам сподобався рецепт капустяних шніцелів з твердим сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone