Сигари (пиріжки з капустою)
Капусту ми даремно недооцінюємо. По-перше, вона дуже корисна. По-друге, дешева. А по-третє, з неї можна приготувати безліч смачнючих страв. Спробуйте!
Ingredients
2 скл. борошна
по 0,5 скл. олії та води
сіль
качан капусти
по 1 морквині та цибулині.
Спробуйте приготувати пиріг з яєчно-капустяною начинкою.
Directions
- Із борошна, олії, води і солі замісити м’яке й еластичне тісто, розділити на 12–14 шматків.
- Кожен розкачати якомога тонше (майже до прозорості) у формі прямокутника.
- Покласти на вузький край тушковану капусту з цибулею і морквою, трошки загорнути тісто з боків і зробити рулет.
- Виходить пиріжок розміром 10 на 3 см.
- Викласти на деко швом донизу, змастити яйцем, запікати за температури 200 градусів 20–30 хв до золотистого кольору.
- Виходить тісто схоже на листкове, хрумке.