Холодна заправка з перцю

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил – просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але, увага – не пересоліть, приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку – справжній запах літа у ваших стравах.


Інгредієнти для заправки

5-6 кг очищеного болгарського перцю

1 кг солі не йодованої

 

Спробуйте ще приготувати  домашню заправку до борщу

Як приготувати холодну заправку з перцю

Перець перекрутити через мясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.

Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник

 

Рекомендуємо ще рецепт овочевої заправки “Ідеальний червоний борщ” на зиму

 

Якщо вам сподобався рецепт холодної заправки з перцю, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook40Print this pageEmail this to someone