Холодна заправка з перцю
Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил – просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але, увага – не пересоліть, приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку – справжній запах літа у ваших стравах.
Спробуйте ще приготувати домашню заправку до борщу
Directions
- Перець перекрутити через мясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.
- Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник
Рекомендуємо ще рецепт овочевої заправки “Ідеальний червоний борщ” на зиму
Якщо вам сподобався рецепт холодної заправки з перцю, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.