Булочки з яйцем
Рецепт простого, смачного і дуже оригінального сніданку, який можна приготувати зі звичайних булочок, сиру, шинки та яєць. Такий сніданок нескладний у приготуванні та під силу навіть школярам. До речі, булочки з яйцем у фользі – чудова альтернатива бутербродам, які ви даєте дитині в школу.
Інгредієнти для булочок
Спробуйте ще приготувати булочки з корицею.
Як приготувати булочки
- З бутербродних булочок акуратно зрізати “кришечку” і вибрати м’якуш, щоб утворилася “мисочка”.
- Шинку порізати невеличкими шматочками.
- Кожну булочку всередині акуратно змазати майонезом і покласти трішки порізаної шинки, поперчити і посолити.
- Твердий сир натерти на крупній тертці.
- В кожну булочку вибити одне сире куряче яйце, посолити, поперчити, посипати натертим твердим сиром, накрити “кришечкою” і загорнути в фольгу.
- Викласти булочки на деко і поставити в розігріту духовку.
- Випікати при температурі 180º С приблизно 15 хвилин. Чудово смакують гарячими.
Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів “Ліниві міні-піци”.
А ви готували такі булочки з яйцем та шинкою? Діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.