Булочки з яйцем

Рецепт простого, смачного і дуже оригінального сніданку, який можна приготувати зі звичайних булочок, сиру, шинки та яєць. Такий сніданок нескладний у приготуванні та під силу навіть школярам. До речі, булочки з яйцем у фользі – чудова альтернатива бутербродам, які ви даєте дитині в школу.


Інгредієнти для булочок

80 грамів твердого сиру

80 грамів шинки

4 курячі яйця

4 круглі бутербродні булочки

4 чайні ложки майонезу

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати булочки з корицею.

Як приготувати булочки

З бутербродних булочок акуратно зрізати “кришечку” і вибрати м’якуш, щоб утворилася “мисочка”.

Шинку порізати невеличкими шматочками.

Кожну булочку всередині акуратно змазати майонезом і покласти трішки порізаної шинки, поперчити і посолити.

Твердий сир натерти на крупній тертці.

В кожну булочку вибити одне сире куряче яйце, посолити, поперчити, посипати натертим твердим сиром, накрити “кришечкою” і загорнути в фольгу.

Викласти булочки на деко і поставити в розігріту духовку.

Випікати при температурі 180º С приблизно 15 хвилин.

Чудово смакують гарячими.

Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів “Ліниві міні-піци”.

А ви готували такі булочки з яйцем та шинкою? Діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook54Print this pageEmail this to someone