Шинка у фользі

Рецепт ароматної, ніжної свинини, яка просто тане у роті. Така шинка засмакує навіть найвибагливішим. Спробуйте приготувати. А їсти її можна усім від 1 до 101 року!
2 кг свинячого філе
6 зубців часнику
1 ст. ложка приправи для страв-гриль
1 ст. ложка гострої приправи до м’яса
сіль.
Рекомендуємо також рецепт свинини з яблуками.
Філе обмити, обсушити полотняною серветкою.
Часник обібрати і порізати уздовж навпіл.
Тонким гострим ножем зробити у м’ясі глибокі надрізи й нашпигувати часником.
Натерти сіллю, посипати приправами.
Накрити харчовою плівкою і відставити на кілька годин.
Духовку розігріти до 220 градусів. Свинину загорнути у фольгу й запікати 30 хв, зменшити температуру до 180 градусів і пекти ще 2-3 години.
Спробуйте ще приготувати шинку в торбинці.
Якщо вам сподобався рецепт шинки у фользі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.