Рецепт ароматної, ніжної свинини, яка просто тане у роті. Така шинка засмакує навіть найвибагливішим. Спробуйте приготувати. А їсти її можна усім від 1 до 101 року!


Інгредієнти для шинки

2 кг свинячого філе

6 зубців часнику

1 ст. ложка приправи для страв-гриль

1 ст. ложка гострої приправи до м’яса

сіль.

 

Рекомендуємо також рецепт свинини з яблуками.

Як приготувати шинку у фользі

Філе обмити, обсушити полотняною серветкою.

Часник обібрати і порізати уздовж навпіл.

Тонким гострим ножем зробити у м’ясі глибокі надрізи й нашпигувати часником.

Натерти сіллю, посипати приправами.

Накрити харчовою плівкою і відставити на кілька годин.

Духовку розігріти до 220 градусів. Свинину загорнути у фольгу й запікати 30 хв, зменшити температуру до 180 градусів і пекти ще 2-3 години.

 

Спробуйте ще приготувати шинку в торбинці. 

 

Якщо вам сподобався рецепт шинки у фользі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Залишити коментар

Your email address will not be published.