07.04.2016

Яблучно-вівсяний пиріг з горіхами

Дуже смачний і корисний пиріг з яблуками, горіхами і вівсянкою чудово смакуватиме з ароматною кавою. Поживний сніданок і смачний десерт. Готувати яблучно-вівсяний пиріг з горіхами дуже легко. Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати домашній яблучний пиріг. 

Приготування

  • Яблука помити, очистити від шкірки та серцевини з насінням, порізати тоненькими скибочками.
  • Вівсяні пластівці, 200 грамів цукру, масло порізане шматочками і борошно добре перетерти, щоб не було грудочок масла.
  • Волоські горіхи подрібнити ножем і додати до вівсяної маси, все добре вимішати.
  • Порізані яблука перемішати з 50 грамами цукру, корицею та 2 столовими ложками борошна.
  • Форму для запікання застелити пергаментом і змастити маслом, викласти шар яблук, а поверх рівномірно висипати вівсяно-горіхову суміш, розрівняти.
  • Форму з пирогом поставити в розігріту духовку і пекти приблизно 40-60 хвилин при температурі 180º.
  • Готовий пиріг матиме золотисто-коричневу скоринку. Смачного!

Рекомендуємо також рецепт яблучного заливного пирога.

Якщо вам сподобався рецепт яблучно-вівсяного пирога з горіхами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.