Яблучно-вівсяний пиріг з горіхами
Дуже смачний і корисний пиріг з яблуками, горіхами і вівсянкою чудово смакуватиме з ароматною кавою. Поживний сніданок і смачний десерт. Готувати яблучно-вівсяний пиріг з горіхами дуже легко. Зберігайте рецепт!
Ingredients
1,5 кілограм кислих яблук
1 склянка вівсяних пластівців
250 грамів цукру
3/4 склянки борошна
3/4 склянки волоських горіхів
2 чайні ложки кориці.
Спробуйте ще приготувати домашній яблучний пиріг.
Directions
- Яблука помити, очистити від шкірки та серцевини з насінням, порізати тоненькими скибочками.
- Вівсяні пластівці, 200 грамів цукру, масло порізане шматочками і борошно добре перетерти, щоб не було грудочок масла.
- Волоські горіхи подрібнити ножем і додати до вівсяної маси, все добре вимішати.
- Порізані яблука перемішати з 50 грамами цукру, корицею та 2 столовими ложками борошна.
- Форму для запікання застелити пергаментом і змастити маслом, викласти шар яблук, а поверх рівномірно висипати вівсяно-горіхову суміш, розрівняти.
- Форму з пирогом поставити в розігріту духовку і пекти приблизно 40-60 хвилин при температурі 180º.
- Готовий пиріг матиме золотисто-коричневу скоринку. Смачного!
Рекомендуємо також рецепт яблучного заливного пирога.
Якщо вам сподобався рецепт яблучно-вівсяного пирога з горіхами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.