Відбивні з фаршу
Відбивні, які не треба відбивати. За цим рецептом клопоту з ними менше, а результат не відрізниш. А можливо, ці відбивні вийдуть ще ніжніші й соковитіші, ніж із цілого шматка м’яса.
Інгредієнти для відбивних
300 грамів м’ясного фаршу
3 яйця
чорний мелений перець
сіль
соняшникова олія для смаження
Приготуйте ще сирні равлики з м’ясним фаршем.
Як приготувати відбивні з фаршу
- У фарш додати 1 яйце, сіль, чорний перець, подрібнений часник. Ретельно вимішати.
- З цієї маси зробити кульки і розкласти на дошці.
- У мисці збити з сіллю 2 яйця, в іншу насипати борошна. Мокрими руками брати м’яку кульку, розплескувати її на долоні товщиною не менше 5 міліметрів.
- Спочатку відбивну запанірувати у борошні, тоді у яйці і покласти на розігріту з олією сковороду.
- Навіть якщо відбивна, поки ви її покладете на сковороду, трохи порветься, в гарячій олії вона знову стане цілою.
Спробуйте також рецепт картопляних зраз із фаршем.
Якщо вам сподобався рецепт відбивних із фаршу, будь ласка, напишіть про це в коментарях.