06.08.2015

Відбивні з фаршу

Відбивні, які не треба відбивати. За цим рецептом клопоту з ними менше, а результат не відрізниш. А можливо, ці відбивні вийдуть ще ніжніші й соковитіші, ніж із цілого шматка м’яса.

Інгредієнти для відбивних

Приготуйте ще сирні равлики з м’ясним фаршем.

Як приготувати відбивні з фаршу

  • У фарш додати 1 яйце, сіль, чорний перець, подрібнений часник. Ретельно вимішати.
  • З цієї маси зробити кульки і розкласти на дошці.
  • У мисці збити з сіллю 2 яйця, в іншу насипати борошна. Мокрими руками брати м’яку кульку, розплескувати її на долоні товщиною не менше 5 міліметрів.
  • Спочатку відбивну запанірувати у борошні, тоді у яйці і покласти на розігріту з олією сковороду.
  • Навіть якщо відбивна, поки ви її покладете на сковороду, трохи порветься, в гарячій олії вона знову стане цілою.

Спробуйте також рецепт картопляних зраз із фаршем.

Якщо вам сподобався рецепт відбивних із фаршу, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.