Солоне печиво з насінням льону
Це печиво можна вважати дієтичним. Нежирне, несолодке, зате смачне, ароматне й корисне – завдяки насінню льону. Сподобається навіть тим, кому ніякої дієти не потрібно.
Інгредієнти для печива
1 яйце
1 чайна ложка цукру
1 чайна ложка солі
1 чайна ложка розпушувача
150 мілілітрів молока
3 столові ложки насіння льону
4 столові ложки соняшникової олії
Дізнайтеся, як спекти житній хліб з насінням льону.
Як приготувати печиво
- Яйце збити з цукром і сіллю, додати молоко та олію.
- Борошно (близько 300 грамів) вимішати розпушувачем та насінням льону. Влити у нього рідку суміш і замісити тісто, яке б не липнуло до рук.
- Загорнути тісто у харчову плівку і покласти в холодильник на півгодини.
- Після цього розкачувати його завтовшки 2-3 міліметри і вирізати печиво – формочками, кругле або квадратне – як вам більше подобається.
- Викладати печиво на змащене олією деко і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.