06.08.2015

Солоне печиво з насінням льону

Це печиво можна вважати дієтичним. Нежирне, несолодке, зате смачне, ароматне й корисне – завдяки насінню льону. Сподобається навіть тим, кому ніякої дієти не потрібно.

Інгредієнти для печива

  • 1 яйце

  • 1 чайна ложка цукру

  • 1 чайна ложка солі

  • 1 чайна ложка розпушувача

  • 150 мілілітрів молока

  • 3 столові ложки насіння льону

  • 4 столові ложки соняшникової олії

  • борошно

Дізнайтеся, як спекти житній хліб з насінням льону.

Як приготувати печиво

  • Яйце збити з цукром і сіллю, додати молоко та олію.
  • Борошно (близько 300 грамів) вимішати  розпушувачем та насінням льону. Влити у нього рідку суміш і замісити тісто, яке б не липнуло до рук.
  • Загорнути тісто у харчову плівку і покласти в холодильник на півгодини.
  • Після цього розкачувати його завтовшки 2-3 міліметри і вирізати печиво – формочками, кругле або квадратне – як вам більше подобається.
  • Викладати печиво на змащене олією деко і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.