Сирні «равлики» з м’ясним фаршем
Рецепт для швидкого і калорійного перекусу – коли треба швидко щось приготувати і ситно всіх нагодувати, а з возитися з тістом немає часу. На смак – як чебуреки або біляші. Особливо смакують гарячими. Та, власне, ви самі у цьому переконаєтеся: не встигатимете смажити, як “равлики” тут же зникатимуть з тарілки!
Інгредієнти для «равликів»
250 г кисломолочного сиру
3 яйця (2 в тісто, 1 в кляр)
1 ч. ложка соди погашеної оцтом
2 скл. борошна
400 г свинячого фаршу
1 цибулина
сіль, перець за смаком.
Рекомендуємо також рецепт лінивих пельменів.
Як приготувати «равлики» з фаршем
- З сиру, яєць, борошна і соди замісити м’яке тісто.
- Фарш посолити, поперчити, додати потерту на дрібній тертці цибулину. Добре вимішати.
- Розкатати тісто в тонкий пласт. На нього рівномірно тонким шаром викласти фарш.
- Скрутити рулетиком. Нарізати шматочками товщиною 1 см.
- Кожен шматочок вмокнути в борошно, потім у збите яйце й обсмажити на пательні у великій кількості олії з обох боків.
Рекомендуємо також приготувати равлики з сиром.
Якщо вам сподобався рецепт смажених «равликів» з м’ясним фаршем, якщо ви віддаєте перевагу простим та швидким рецептам, будь ласка, напишіть про це в коментарях.