22.01.2016

Сирні «равлики» з м’ясним фаршем

Рецепт для швидкого і калорійного перекусу – коли треба швидко щось приготувати і ситно всіх нагодувати, а з возитися з тістом немає часу. На смак – як чебуреки або біляші. Особливо смакують гарячими. Та, власне, ви самі у цьому переконаєтеся: не встигатимете смажити, як “равлики” тут же зникатимуть з тарілки!

Інгредієнти для «равликів»

Рекомендуємо також рецепт лінивих пельменів.

Як приготувати «равлики» з фаршем

  • З сиру, яєць, борошна і соди замісити м’яке тісто.
  • Фарш посолити, поперчити, додати потерту на дрібній тертці цибулину. Добре вимішати.
  • Розкатати тісто в тонкий пласт. На нього рівномірно тонким шаром викласти фарш.
  • Скрутити рулетиком. Нарізати шматочками товщиною 1 см.
  • Кожен шматочок вмокнути в борошно, потім у збите яйце й обсмажити на пательні у великій кількості олії з обох боків.

Рекомендуємо також приготувати равлики з сиром.

Якщо вам сподобався рецепт смажених «равликів» з м’ясним фаршем, якщо ви віддаєте перевагу простим та швидким рецептам, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.