05.09.2016

Свинина з абрикосами в тісті

Цю страву по праву можна вважати відмінним смаколиком для чоловіка. Поєднання м’яса і тіста роблять її надзвичайно ситною, а абрикоси додають соковитості і солодкої нотки. Хочете справити враження на гостей? Обов’язково приготуйте їм цей рулет.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати свинину, запечену у рукаві у мультиварці 

Приготування

  • М’ясо добре натерти сіллю і перцем.
  • Обсмажити зі всіх боків на розтопленому маслі. Охолодити.
  • Дошку посипати борошном, виложити листкове тісто, розкачати качалкою у квадрат.
  • Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточки.
  • Рівномірно намастити тісто паштетом, викласти половинки абрикосів.
  • Покласти зверху просмажене м’ясо, тісто згорнути рулетом, краї добре защепити.
  • Яйця з молоком збити. Намастити рулет.
  • Викласти рулет на змащене маслом деко і запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30 – до зарум’янення.
  • Готову страву порізати порційними шматочками, прикрасити петрушкою, абрикосами і за бажанням – вишнями.

Також рекомендуємо приготувати картопляний рулет з фаршем “Хочу ще!” 

Якщо вам сподобався рецепт свинини з абрикосами в тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.