Свинина з абрикосами в тісті
Цю страву по праву можна вважати відмінним смаколиком для чоловіка. Поєднання м’яса і тіста роблять її надзвичайно ситною, а абрикоси додають соковитості і солодкої нотки. Хочете справити враження на гостей? Обов’язково приготуйте їм цей рулет.
Ingredients
600 г свинини (філе)
1 кг листкового тіста
4-6 абрикосів
1 яйце
2 ст. ложки молока
300 г печінкового паштету
2-3 ст. ложки борошна
2 ст. ложки розтопленого вершкового масла
Сіль, перець за смаком
Спробуйте також приготувати свинину, запечену у рукаві у мультиварці
Directions
- М’ясо добре натерти сіллю і перцем.
- Обсмажити зі всіх боків на розтопленому маслі. Охолодити.
- Дошку посипати борошном, виложити листкове тісто, розкачати качалкою у квадрат.
- Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточки.
- Рівномірно намастити тісто паштетом, викласти половинки абрикосів.
- Покласти зверху просмажене м’ясо, тісто згорнути рулетом, краї добре защепити.
- Яйця з молоком збити. Намастити рулет.
- Викласти рулет на змащене маслом деко і запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30 – до зарум’янення.
- Готову страву порізати порційними шматочками, прикрасити петрушкою, абрикосами і за бажанням – вишнями.
Також рекомендуємо приготувати картопляний рулет з фаршем “Хочу ще!”
Якщо вам сподобався рецепт свинини з абрикосами в тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.