Торт «Наполеон» на пиві

Поділитись публікацією:

Різні є способи приготування «Наполеона». І кожного разу цей торт виходить смачний. Який «Наполеон» на пиві – дізнаєтеся, приготувавши його за цим рецептом.

Інгредієнти для торта

Спробуйте ще рецепт «Наполеона» у домашніх умовах.

Як приготувати торт

  • Маргарин покласти на стіл чи на дошку і сікти його разом з борошном великим ножем. Коли суміш перетвориться на крихти, поступово доливати пиво і продовжувати сікти ножем (не місити!). При цьому при потребі, якщо тісто зарідке, підсипати борошно.
  • Так сікти, поки маса не перетвориться на суцільне тісто.
  • Зліпити його докупи руками і поділити на 7-8 частин. Покласти в холодильник на 2 години.
  • Кожну частину тоненько розкачувати, класти на деко, колоти виделкою і випікати при температурі 200 градусів.
  • Для крему яйце розтерти з цукром, всипати борошно, влити молоко і все ретельно вимішати. Цю масу варити на «водяній бані» (посудину з кремом поставити в посудину з водою, яку, у свою чергу, поставити на вогонь), поки не стане густа.
  • Коли крем охолоне, додати м’яке масло і збити. Наприкінці влити кілька ложок коньяку.
  • Коржі перемазати. Зверху посипати крихтами з одного коржа. Поставити торт хоча б на 12 годин, аби коржі зм’якли від крему.

Радимо також приготувати торт-закуску «Наполеон».

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...