Торт-закуска «Наполеон»
Виявляється, «Наполеон» буває не лише з кремом і горіхами. Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. Безперечно, страва ця – для святкового столу.
Інгредієнти для торта
6 готових коржів або листкове тісто для них
2 морквини
2 цибулини
3 яйця
2 банки консервованих сардин
150 грамів твердого сиру
часник
майонез
Спробуйте приготувати торт із млинців з грибами.
Як приготувати торт-закуску
- Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику.
- Сардину розім’яти виделкою.
- Яйця і сир потерти на грубу тертку.
- Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром.
- Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини.
- Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.
Рекомендуємо рецепт торта «Наполеон» у домашніх умовах.