25.08.2015

Теплий салат зі шпарагівки

Такий салат смакує практично із будь-яким гарніром, холодним і гарячим, а ще до нього можна додавати овочі на свій смак. Рецепт універсальний. Експериментуйте!

Інгредієнти для теплого салату

  • 400 г шпарагівки

  • 500 г печериць

  • 1 банка консервованої або вареної квасолі

  • 300 г вареної курятини або телятини

  • зелень

  • зубець часнику

  • майонез.

Приготуйте також овочеве рагу.

Як приготувати теплий салат зі шпарагівки

  • Шпарагівку відварити у солоній воді.
  • Печериці порізати пластинками, обсмажити з цибулею на олії.
  • Додати шпарагівку, порізану курятину або телятину, квасолю, подрібнений часник і зелень, майонез і все перемішати.
  • Протушкувати разом 5 хв. і подати теплим.

Скуштуйте також смажену спаржеву квасолю.

Посмакував рецепт теплого салату зі шпарагівки? Тоді поділіться враженнями в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах. Нехай смакує й вашим друзям.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.