25.08.2015

Яблучний квас

Квас – чудовий енергетик: відновлює фізичну працездатність, бадьорить і піднімає тонус. Тому скляночка квасу буде доречною, якщо ви втомилися, і зможе замінити горнятко кави зранку.

Інгредієнти для яблучного квасу

Скуштуйте також яблучний безалкогольний пунш.

Як приготувати яблучний квас

  • Закип’ятити й охолодити до теплого стану воду.
  • В емальовану каструлю насипати цукор, каву і дріжджі, вилити воду і сік, перемішати до повного розчинення складників.
  • Накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 12 год.
  • Відтак процідити крізь цупку тканину і поставити у холодильник.

Скуштуйте також хлібний квас.

Якщо вам сподобався рецепт яблучного квасу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.