Квас – чудовий енергетик: відновлює фізичну працездатність, бадьорить і піднімає тонус. Тому скляночка квасу буде доречною, якщо ви втомилися, і зможе замінити горнятко кави зранку.


Інгредієнти для яблучного квасу

1 л яблучного соку

1 скл. цукру

1 ч. ложка сухих дріжджів

2 ч. ложки розчинної кави

3 л води.

 

Скуштуйте також яблучний безалкогольний пунш.

Як приготувати яблучний квас

Закип’ятити й охолодити до теплого стану воду.

В емальовану каструлю насипати цукор, каву і дріжджі, вилити воду і сік, перемішати до повного розчинення складників.

Накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 12 год.

Відтак процідити крізь цупку тканину і поставити у холодильник.

 

Скуштуйте також хлібний квас.

 

Якщо вам сподобався рецепт яблучного квасу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Залишити коментар

Your email address will not be published.