Яблучний квас
Квас – чудовий енергетик: відновлює фізичну працездатність, бадьорить і піднімає тонус. Тому скляночка квасу буде доречною, якщо ви втомилися, і зможе замінити горнятко кави зранку.
Інгредієнти для яблучного квасу
1 л яблучного соку
1 скл. цукру
1 ч. ложка сухих дріжджів
2 ч. ложки розчинної кави
3 л води.
Скуштуйте також яблучний безалкогольний пунш.
Як приготувати яблучний квас
- Закип’ятити й охолодити до теплого стану воду.
- В емальовану каструлю насипати цукор, каву і дріжджі, вилити воду і сік, перемішати до повного розчинення складників.
- Накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 12 год.
- Відтак процідити крізь цупку тканину і поставити у холодильник.
Скуштуйте також хлібний квас.
Якщо вам сподобався рецепт яблучного квасу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.