Смажена спаржева квасоля
Це, мабуть, найпростіший рецепт приготування спаржевої квасолі. Ви затратите мінімімум продуктів. З часом же трохи не пощастило – доведеться повозитися. Однак результат того вартий.
Спробуйте ще приготувати копчену квасолю.
Як приготувати спаржеву квасолю
- Стручки квасолі помити, почистити і відварити протягом 15-20 хвилин у добре підсоленій воді.
- Воду зцідити і почекати, поки стручки охолонуть.
- На розігріту з олією сковороду викладати обкачані в борошні стручки квасолі і смажити. Коли підсмажиться один бік – перевернути на другий. Оскільки борошно обсипається в олію і може підгоряти, то стежити, аби вогонь був невеликий. Крім того, з тієї ж причини доведеться кілька разів помити сковорідку.
- Обсмажені стручки викласти на тарілку і перетрусити подрібнений часником та іншими спеціями, які вам до вподоби.
Приготуйте також овочевий суп зі спаржевою квасолею.