Суп з черемшею
Черемша, дикий часник або ведмежа цибуля – це все одна і та ж рослина, яка з’являється в лісі ранньою весною. Ви, напевно, звикли готувати з неї салати, а ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати із черемші легкий весняний суп.
Ingredients
300 грамів картоплі
300 грамів черемші
2 цибулини
2 морквини
3 столові ложки вершкового масла
1 літр курячого бульйону
мелений чорний перець
сіль.
Спробуйте ще приготувати чебуреки з черемшею.
Directions
- Листя черемші помити і просушити, порізати невеликими шматочками.
- Картоплю помити, почистити і порізати невеликими кубиками.
- Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
- Цибулю почистити і порізати дрібно.
- На розігріту сковорідку з олією покласти цибулю і смажити на середньому вогні до золотистого кольору, постійно помішуючи.
- Додати до цибулі моркву, перемішати і смажити, помішуючи, на маленькому вогні ще 10 хвилин.
- В каструлю вилити курячий бульйон і довести до кипіння, покласти картоплю і варити 10-15 хвилин, після чого додати смажену цибулю з морквою, перемішати.
- Порізану черемшу покласти в каструлю, поперчити, посолити, добре перемішати і варити близько 15 хвилин на середньому вогні.
- Подавати зі сметаною та свіжою зеленню.
Рекомендуємо також рецепт листкового пирога з сирно-щавлевою начинкою.
Якщо вам сподобався рецепт супу з черемші, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.