31.03.2016

Суп з черемшею

Черемша, дикий часник або ведмежа цибуля – це все одна і та ж рослина, яка з’являється в лісі ранньою весною. Ви, напевно, звикли готувати з неї салати, а ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати із черемші легкий весняний суп.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати чебуреки з черемшею. 

Приготування

  • Листя черемші помити і просушити, порізати невеликими шматочками.
  • Картоплю помити, почистити і порізати невеликими кубиками.
  • Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
  • Цибулю почистити і порізати дрібно.
  • На розігріту сковорідку з олією покласти цибулю і смажити на середньому вогні до золотистого кольору, постійно помішуючи.
  • Додати до цибулі моркву, перемішати і смажити, помішуючи, на маленькому вогні ще 10 хвилин.
  • В каструлю вилити курячий бульйон і довести до кипіння, покласти картоплю і варити 10-15 хвилин, після чого додати смажену цибулю з морквою, перемішати.
  • Порізану черемшу покласти в каструлю, поперчити, посолити, добре перемішати і варити близько 15 хвилин на середньому вогні.
  • Подавати зі сметаною та свіжою зеленню.

Рекомендуємо також рецепт листкового пирога з сирно-щавлевою начинкою. 

Якщо вам сподобався рецепт супу з черемші, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.