Кабачкова піца
Існує безліч рецептів піци, а ви спробуйте приготувати кабачкову. Смачна, корисна та ще й дієтична. Зберігайте у закладки. Вам неодмінно сподобається!
Ingredients
Спробуйте ще приготувати піцу на деруні.
Directions
- Одне куряче яйце добре збити до однорідної консистенції.
- Борошно просіяти, щоб збагатити киснем.
- Кабачки помити і дуже тоненько нарізати, занурити в яєчну масу, а потім обваляти в борошні та підсмажити з обох боків до золотистого кольору. Викласти підсмажені кабачки на паперовий рушничок чи серветку, щоб позбавитись від зайвої олії.
- Куряче філе помити і відварити до готовності. Вийняти з води, залишити на деякий час, щоб охолонуло і порізати шматочками.
- Помідори помити і порізати кільцями.
- Цибулю почистити, помити і порізати кільцями або півкільцями.
- Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
- Зубці часнику почистити і подрібнити.
- Форму для піци змазати олією і викласти смажені кабачки в два шари, потім порізане куряче філе. Поверх м’яса викласти цибулю, натерту моркву, помідори та присипати часником.
- Куряче яйце ретельно збити з молоком або водою.
- Посипати піцу натертим на крупній тертці твердим сиром і залити яєчно-молочною сумішшю.
- Зелень промити, просушити, подрібнити і посипати кабачкову піцу.
- Поставити піцу в розігріту духовку та пекти, поки не розтопиться твердий сир.
Рекомендуємо також рецепт 5-хвилинної піци на сковороді.
Якщо вам сподобався рецепт кабачкової піци, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.