30.03.2016

Кабачкова піца

Існує безліч рецептів піци, а ви спробуйте приготувати кабачкову. Смачна, корисна та ще й дієтична. Зберігайте у закладки. Вам неодмінно сподобається!

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати піцу на деруні.

Приготування

  • Одне куряче яйце добре збити до однорідної консистенції.
  • Борошно просіяти, щоб збагатити киснем.
  • Кабачки помити і дуже тоненько нарізати, занурити в яєчну масу, а потім обваляти в борошні та підсмажити з обох боків до золотистого кольору. Викласти підсмажені кабачки на паперовий рушничок чи серветку, щоб позбавитись від зайвої олії.
  • Куряче філе помити і відварити до готовності. Вийняти з води, залишити на деякий час, щоб охолонуло і порізати шматочками.
  • Помідори помити і порізати кільцями.
  • Цибулю почистити, помити і порізати кільцями або півкільцями.
  • Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
  • Зубці часнику почистити і подрібнити.
  • Форму для піци змазати олією і викласти смажені кабачки в два шари, потім порізане куряче філе. Поверх м’яса викласти цибулю, натерту моркву, помідори та присипати часником.
  • Куряче яйце ретельно збити з молоком або водою.
  • Посипати піцу натертим на крупній тертці твердим сиром і залити яєчно-молочною сумішшю.
  • Зелень промити, просушити, подрібнити і посипати кабачкову піцу.
  • Поставити піцу в розігріту духовку та пекти, поки не розтопиться твердий сир.

Рекомендуємо також рецепт 5-хвилинної піци на сковороді.

Якщо вам сподобався рецепт кабачкової піци, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.