Чебуреки з черемшею

Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. На ринку пучок черемші можна придбати всього за три гривні. А яка вона смачна!

Ingredients

  • Інгредієнти для тіста
  • борошно

  • вода (гаряча)

  • олія

  • сіль, цукор

  • Інгредієнти для начинки
  • картопля

  • черемша

  • зелена цибуля

  • сіль, перець

Рекомендуємо також приготувати грецький пиріг, у начинку якого можна покласти все, що знайдеться в холодильнику.

Directions

  • Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику.
  • Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу.
  • Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.
  • Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем).
  • На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою).
  • Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора