07.09.2016

Солянка королівська

Захотілось чогось м’ясного і гаряченького? Пропонуємо вам рецепт солянки, яка чудово смакуватиме як основна страва на обід чи вечерю. Головне – попередньо добре відваріть м’ясо і язик, тоді солянка буде ніжною і легкою.

Інгредієнти для страви

  • 500 г яловичини

  • 1 свинячий язик

  • 500 г курятини

  • 150 г копченої ковбаси

  • 2 цибулини

  • 4 морквини

  • півбанки маслин

  • 1 лимон

  • 4 картоплини

  • сіль, перець, зелень, сметана, томатна паста – до смаку.

Пропонуємо також приготувати рибну солянку .

Як приготувати королівську солянку

  • Все м’ясо і язик відварити до готовності, охолодити, нарізати кубиками.
  • Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати.
  • Моркву і цибулю пасерувати на олії в каструлі.
  • Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні.
  • Додати м’ясо, ковбасу, язик, маслини, порізані огірки і картоплю.
  • Залити все гарячою водою, посолити, поперчити і варити ще 20 хвилин.
  • При подачі до столу прикрасити подрібненою зеленню, сметаною, шматочком лимона.

Пропонуємо також приготувати справжній гуцульський борщ. 

Якщо вам сподобався рецепт солянки «Королівська», будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.