25.05.2015

Рибна солянка

Традиційною солянкою вже нікого не здивуєш. А ви приготуйте солянку рибну! Це щось цікаве і, повірте, напрочуд смачне.

Інгредієнти для рибної солянки

  • риба (лосось, форель або судак)

  • картопля

  • морква

  • цибулина

  • оливки без кісточок

  • 1 ст. ложка томатної пасти

  • мариновані або квашені огірки

  • лимон, спеції, олія, сіль

Спробуйте ще приготувати юшку з окуня.

Як приготувати рибну солянку

  • Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки.
  • У бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружечками моркву. Цибулю подрібнити, посмажити її трошки на олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, протушкувати близько 5 хв.
  • Огірки нарізати кружечками і теж протушкувати їх трошки у бульйоні.
  • У каструлю, де вариться картопля і морква, додати цибулю, огірки і нарізані оливки. Варити ще 5 хв.
  • Додати рибу, спеції і потримати ще на вогні біля 5 хв. Подавати з лимоном (на бажання).

Приготуйте також рибну юшку з томатним соусом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.