Рибна солянка
Традиційною солянкою вже нікого не здивуєш. А ви приготуйте солянку рибну! Це щось цікаве і, повірте, напрочуд смачне.
Інгредієнти для рибної солянки
риба (лосось, форель або судак)
картопля
морква
цибулина
оливки без кісточок
1 ст. ложка томатної пасти
мариновані або квашені огірки
лимон, спеції, олія, сіль
Спробуйте ще приготувати м’ясну збірну солянку з відео-рецептом.
Як приготувати рибну солянку
- Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки.
- У бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружечками моркву. Цибулю подрібнити, посмажити її трошки на олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, протушкувати близько 5 хв.
- Огірки нарізати кружечками і теж протушкувати їх трошки у бульйоні.
- У каструлю, де вариться картопля і морква, додати цибулю, огірки і нарізані оливки. Варити ще 5 хв.
- Додати рибу, спеції і потримати ще на вогні біля 5 хв. Подавати з лимоном (на бажання).
Приготуйте також рибну юшку з томатним соусом.