Десерт «Сирна веселка»
Спробуйте десерт, у якому ніжність і смак поєднуються з користю. Такий смаколик добре зберігається у холодильнику в харчовій плівці. Він сподобається як дітям, так і дорослим. Готувати його можна у скільки завгодно шарів і кольорів – як вам підкаже ваша багата фантазія.
Ingredients
1 кг кисломолочного сиру
10 г желатину
1 скл. води
2 скл. цукру
3 яйця
харчових барвники різних кольорів або сік буряка та моркви
1 ст. ложка какао.
Спробуйте також приготувати желейний торт “Мозаїка”
Directions
- Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку 2 рази.
- Желатин розвести з водою і цукром, як написано на упаковці.
- Додати яйця, ретельно перемішати.
- Масу розділити на чотири частини, у дві з яких додати харчові барвники (дотримуючись інструкції на упаковці) або соки моркви та буряка, одну залишити білою, а в одну додати какао.
- Сирну масу обережно викладати у глибоку роз’ємну посудину шарами і поставити у холодильник до повного застигання.
- Перед подачею порізати шматочками.
Також пропонуємо рецепт молочно-желейного десерту
Якщо вам сподобався рецепт десерту «Сирна веселка» з кисломолочного сиру, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.