Сирний торт на сковороді

Не думайте, що справжній торт можна приготувати лише у духовці. Сковорода – теж непоганий варіант. А головне – потім ніхто й не здогадається, що коржі для цього торта спечені на сковороді. Зате ви зекономили трохи часу.
Інгредієнти для торта
- Для тіста:
1 яйце
1 склянка цукру
200 грамів кисломолочного сиру
100 грамів вершкового масла
1 чайна ложка погашеної оцтом соди
- Для крема:
1 яйце
1 склянка цукру
2 столові ложки борошна
400 мілілітрів молока
200 грамів вершкового масла
волоські горіхи
Спробуйте ще приготувати морквяний торт.
Як приготувати торт на сковороді
- Яйце збити із цукром, додати погашену соду. Борошно перетерти з маслом та сиром (сир попередньо перекрутити через м’ясорубку).
- Усі інгредієнти з’єднати і замісити тісто. Розділити його на 6-8 шматочків. З кожного розкачувати круг і смажити його на легкому вогні з обох боків на змащеній олією сковороді.
- Коли коржики охолонуть, перемазати.
- Крем готується так. Яйце збити з цукром, поступово (щоб не було грудочок) додавати борошно і молоко. Однорідну масу варити на «водяній бані», поки не загусне.
- Коли крем охолоне, додати м’яке масло і збити. Перемазуючи, кожен корж посипати горіхами.
- Один з коржів подрібнити на крихти і обсипати ними готовий торт.
Радимо спробувати рецепт піци на сковороді.