Горіхові коржики

У цьому рецепті чимало переваг: за ним виходить смачне, просте і до того ж красиве печиво. Приготуйте горіхові коржики, і вони стануть одними з найулюбленіших ласощів ваших дітей.
Інгредієнти для коржиків
2 яйця і 1 жовток
півсклянки цукру
200 грамів вершкового масла
2 склянки борошна
половина чайної ложки розпушувача
півсклянки дрібно посіченого арахісу чи інших горіхів
Також можете приготувати молочні коржики.
Як приготувати коржики з горіхами
- Яйця збити з цукром, додати розпушувач. Борошно розтерти з маслом. Усі компоненти з’єднати і замісити тісто. Покласти його в холодильник на півгодини.
- Тісто розкачувати на столі товщиною 6-7 міліметрів, вирізати кружальця, всередині яких меншою формою вирізати дірки.
- Коржики викладати на деко, змащувати жовтком і посипати горіхами.
- Випікати при температурі 200 градусів, поки не стануть золотистими.
Радимо ще рецепт печива «Троянди» з горіхами.