27.05.2015

Горіхові коржики

У цьому рецепті чимало переваг: за ним виходить смачне, просте і до того ж красиве печиво. Приготуйте горіхові коржики, і вони стануть одними з найулюбленіших ласощів ваших дітей.

Інгредієнти для коржиків

  • 2 яйця і 1 жовток

  • півсклянки цукру

  • 200 грамів вершкового масла

  • 2 склянки борошна

  • половина чайної ложки розпушувача

  • півсклянки дрібно посіченого арахісу чи інших горіхів

Також можете приготувати молочні коржики.

Як приготувати коржики з горіхами

  • Яйця збити з цукром, додати розпушувач. Борошно розтерти з маслом. Усі компоненти з’єднати і замісити тісто. Покласти його в холодильник на півгодини.
  • Тісто розкачувати на столі товщиною 6-7 міліметрів, вирізати кружальця, всередині яких меншою формою вирізати дірки.
  • Коржики викладати на деко, змащувати жовтком і посипати горіхами.
  • Випікати при температурі 200 градусів, поки не стануть золотистими.

Радимо ще рецепт печива «Троянди» з горіхами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.