27.05.2015

Риба запечена під сиром

Приготовлена за цим рецептом риба виходить соковита й ніжна. А смак помідорів і розплавленого сиру роблять її ще неповторнішою.

Інгредієнти для страви

  • 500 грамів філе будь-якої риби

  • 200 грамів твердого сиру

  • півсклянки сметани

  • 2 помідори

  • сіль, перець

  • лимонний сік.

Спробуйте ще рецепт риби у картопляному кожушку.

Як приготувати рибу під сиром

  • Рибу розморозити, помити, порізати, посолити й поперчити. Збризнути лимонним соком і так витримати хоча б годину.
  • Після цього викласти рибу на деко, змастити кожен сметаною. Зверху викласти шматочки помідорів і потерти твердим сиром.
  • Запікати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Можна ще приготувати коропа зі сметаною.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.