Риба запечена під сиром
Приготовлена за цим рецептом риба виходить соковита й ніжна. А смак помідорів і розплавленого сиру роблять її ще неповторнішою.
Інгредієнти для страви
500 грамів філе будь-якої риби
200 грамів твердого сиру
півсклянки сметани
2 помідори
сіль, перець
лимонний сік.
Спробуйте ще рецепт риби у картопляному кожушку.
Як приготувати рибу під сиром
- Рибу розморозити, помити, порізати, посолити й поперчити. Збризнути лимонним соком і так витримати хоча б годину.
- Після цього викласти рибу на деко, змастити кожен сметаною. Зверху викласти шматочки помідорів і потерти твердим сиром.
- Запікати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Можна ще приготувати коропа зі сметаною.