Шпарагівка в сухарях
Чи не найпростіший рецепт приготування страви зі шпарагівки. Її можна готувати як зі свіжої, так і з замороженої спаржевої квасолі. Виходить однаково смачно.
Інгредієнти для шпарагівки в сухарях
400 г шпарагівки
1 цибулина
сухарі панірувальні
2 ст. ложки вершкового масла
сіль.
Приготуйте також теплий салат зі шпарагівки.
Як приготувати шпарагівку в сухарях
- Порізану на шматочки квасолю відварити, зцідити.
- На олії посмажити порізану кубиками цибулю, додати вершкове масло, сухарі, просмажити ще 1 хв.
- Додати шпарагівку, вимішати, посолити, зняти з вогню.
- Можна посипати свіжою зеленню. Подавати страву гарячою. Проте однаково смакує й охолодженою.
Спробуйте також приготувати консервовану шпарагівку на зиму.
Якщо вам сподобався рецепт шпарагівки в сухарях, будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.