Квас із ревеню

Органічні кислоти, що містяться в квасі, борються з хвороботворними мікробами і очищають кишківник. Тому пити квас – це корисно.

Інгредієнти для квасу із ревню

  • 1 кг ревеню

  • 6 л води

  • 600 г цукру

  • 30 г дріжджів.

Приготуйте також ягідний квас.

Як приготувати квас із ревеню

  • Очищений і дрібно нарізаний ревінь залити окропом і залишити, щоб набув смаку і кольору. Потім відцідити.
  • Колір напою можна змінити: якщо додати перепалений цукор – квас буде жовтуватого кольору, якщо який-небудь сік червоного кольору – буде червонуватий).
  • Додати цукор і приготовані дріжджі (розчинені в теплій воді з 1 ст. ложкою цукру).
  • Поставити у тепле місце до утворення білої піни.
  • Процідити, налити у пляшки і поставити в холодильник або інше прохолодне місце.

Скуштуйте також яблучний квас.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора