Квас із ревеню
Органічні кислоти, що містяться в квасі, борються з хвороботворними мікробами і очищають кишківник. Тому пити квас – це корисно.
Приготуйте також ягідний квас.
Як приготувати квас із ревеню
- Очищений і дрібно нарізаний ревінь залити окропом і залишити, щоб набув смаку і кольору. Потім відцідити.
- Колір напою можна змінити: якщо додати перепалений цукор – квас буде жовтуватого кольору, якщо який-небудь сік червоного кольору – буде червонуватий).
- Додати цукор і приготовані дріжджі (розчинені в теплій воді з 1 ст. ложкою цукру).
- Поставити у тепле місце до утворення білої піни.
- Процідити, налити у пляшки і поставити в холодильник або інше прохолодне місце.
Скуштуйте також яблучний квас.