07.05.2015

Шоколадна ковбаска «Салямі»

Ви уявляєте своє життя без шматка доброї ковбаси – ароматної, поживної, калорійної, смачної? Та цього разу йдеться про ковбасу не м’ясну, а шоколадну, яку навіть випікати не потрібно. Ось вам рецепт і запрошення до приготування: спробуйте, це просто смакота!

Інгредієнти

Не встигли купити згущенку? Спробуйте зварити згущене молоко вдома.

Приготування

  • Поламати печиво, додати подрібнені горіхи. Розтопити масло і шоколад до однорідної маси, додати какао, ретельно перемішати.
  • Влити згущене молоко, перемішати і довести масу до кипіння.
  • Щойно почне закипати, відразу вимкнути.
  • Масу вилити у печиво, перемішати, загорнути у плівку, надаючи форми ковбаски, покласти у морозильну камеру.
  • Через 3–4 год звільнити від плівки, обкачати у цукровій пудрі.

Подобаються десерти без випікання? Рекомендуємо рецепт тістечка “Картопля”.

Якщо вам сподобався рецепт шоколадної ковбаски “Салямі”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.