Шоколадна ковбаска «Салямі»
Ви уявляєте своє життя без шматка доброї ковбаси – ароматної, поживної, калорійної, смачної? Та цього разу йдеться про ковбасу не м’ясну, а шоколадну, яку навіть випікати не потрібно. Ось вам рецепт і запрошення до приготування: спробуйте, це просто смакота!
Ingredients
400 г пісочного печива
100 г чорного шоколаду
150 г вершкового масла
3 ст. ложки какао
1 б. згущеного молока (370 мл)
200 г волоських горіхів
цукрова пудра
Не встигли купити згущенку? Спробуйте зварити згущене молоко вдома.
Directions
- Поламати печиво, додати подрібнені горіхи. Розтопити масло і шоколад до однорідної маси, додати какао, ретельно перемішати.
- Влити згущене молоко, перемішати і довести масу до кипіння.
- Щойно почне закипати, відразу вимкнути.
- Масу вилити у печиво, перемішати, загорнути у плівку, надаючи форми ковбаски, покласти у морозильну камеру.
- Через 3–4 год звільнити від плівки, обкачати у цукровій пудрі.
Подобаються десерти без випікання? Рекомендуємо рецепт тістечка “Картопля”.
Якщо вам сподобався рецепт шоколадної ковбаски “Салямі”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.