Пляцок із сирним кремом «Симфонія смаку»
Вам подобаються тортики із сирним кремом? Коли так, спробуйте приготувати цей пляцок. Він вам має сподобатися.
Ingredients
- Для тіста:
500 г борошна
1 скл. цукру (250 мл)
200 г маргарину
2 яйця
1 жовток
по 1 ч. ложці ванільного цукру та порошку до печива
3–4 ст. ложки сметани.
- Сирна маса:
1 кг домашнього кисломолочного сиру
1,5 скл. цукру
200 г маргарину
2 яйця
0,5 скл. молока
1 пакетик пудингу (40 г)
- Для декору:
100 г шоколаду
3 ст. ложки жирної сметани.
Полюбляєте сирні десерти? Рекомендуємо також рецепт справжнього львівського сирника.
Directions
- Розтерти борошно з маргарином на крихти. Додати цукор, яйця, ванільний цукор та порошок для печива.
- По ложці поступово додати сметану, скільки буде потрібно, щоб тісто трималося купи.
- Розділити на 3 частини, розкачати кола, викласти на деко, вистелене пергаментом. Пекти за температури 180 °С протягом 15 хв.
- Сир змолоти, додати маргарин (можна замінити маслом), яйця та цукор, вимішати. Варити на невеликому вогні, постійно помішуючи.
- Пудинг розвести в молоці, вилити в сир і ще раз закип’ятити. Охолодити.
- Коржі перекласти сирною масою, полити шоколадною помадкою (розтопити на водяній бані шоколад і сметану).
- Поставити на ніч у холодильник.
Читайте як правильно обирати сир, аби страви з нього виходили корисними та смачними.
Сподобався рецепт пляцка із сирним кремом «Симфонія смаку»? Поширте його серед друзів у соціальних мережах.