Пляцок із сирним кремом «Симфонія смаку»

Вам подобаються тортики із сирним кремом? Коли так, спробуйте приготувати цей пляцок. Він вам має сподобатися.

Ingredients

  • Для тіста:
  • 500 г борошна

  • 1 скл. цукру (250 мл)

  • 200 г маргарину

  • 2 яйця

  • 1 жовток

  • по 1 ч. ложці ванільного цукру та порошку до печива

  • 3–4 ст. ложки сметани.

  • Сирна маса:
  • 1 кг домашнього кисломолочного сиру

  • 1,5 скл. цукру

  • 200 г маргарину

  • 2 яйця

  • 0,5 скл. молока

  • 1 пакетик пудингу (40 г)

  • Для декору:
  • 100 г шоколаду

  • 3 ст. ложки жирної сметани.

Полюбляєте сирні десерти? Рекомендуємо також рецепт справжнього львівського сирника.

Directions

  • Розтерти борошно з маргарином на крихти. Додати цукор, яйця, ванільний цукор та порошок для печива.
  • По ложці поступово додати сметану, скільки буде потрібно, щоб тісто трималося купи.
  • Розділити на 3 частини, розкачати кола, викласти на деко, вистелене пергаментом. Пекти за температури 180 °С протягом 15 хв.
  • Сир змолоти, додати маргарин (можна замінити маслом), яйця та цукор, вимішати. Варити на невеликому вогні, постійно помішуючи.
  • Пудинг розвести в молоці, вилити в сир і ще раз закип’ятити. Охолодити.
  • Коржі перекласти сирною масою, полити шоколадною помадкою (розтопити на водяній бані шоколад і сметану).
  • Поставити на ніч у холодильник.

Читайте як правильно обирати сир, аби страви з нього виходили корисними та смачними.

Сподобався рецепт пляцка із сирним кремом «Симфонія смаку»? Поширте його серед друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора