Кольоровий холодець з овочами
Чудова альтернатива традиційному холодцю, що має кілька переваг. По-перше, для такого холодцю не потрібно м’яса, тому він підійде і для вегетаріанців, і для тих, хто постує. А по-друге, ця страва – справжня окраса столу.
Ingredients
морквина
зелень
по половині жовтої і червоної болгарської перчини
250 мл води
сіль
1 пакетик желатину
Рекомендуємо також приготувати брюссельську капусту в соусі бешамель.
Directions
- Усі овочі акуратно перебрати і промити, броколі та цвітну капусту розділити на невеликі суцвіття, моркву і перець нарізати невеликими шматочками.
- Усі овочі відварити у підсоленій воді.
- Коли вони будуть готові, злити гарячий відвар в окремий посуд і розчинити у ньому желатин.
- Викласти овочі у салатницю, посипати посіченою зеленню, залити гарячим бульйоном, поставити у холодильник.
- Перед їдою опустити дно салатниці на кілька секунд у гарячу воду і перевернути холодець на пласку тарілку.