07.05.2015

Кольоровий холодець з овочами

Чудова альтернатива традиційному холодцю, що має кілька переваг. По-перше, для такого холодцю не потрібно м’яса, тому він підійде і для вегетаріанців, і для тих, хто постує. А по-друге, ця страва – справжня окраса столу.

Інгредієнти

Рекомендуємо також приготувати брюссельську капусту в соусі бешамель.

Приготування

  • Усі овочі акуратно перебрати і промити, броколі та цвітну капусту розділити на невеликі суцвіття, моркву і перець нарізати невеликими шматочками.
  • Усі овочі відварити у підсоленій воді.
  • Коли вони будуть готові, злити гарячий відвар в окремий посуд і розчинити у ньому желатин.
  • Викласти овочі у салатницю, посипати посіченою зеленню, залити гарячим бульйоном, поставити у холодильник.
  • Перед їдою опустити дно салатниці на кілька секунд у гарячу воду і перевернути холодець на пласку тарілку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.