16.02.2016

Шашлик з курки в духовці

Приготувати смачний шашлик можна не виходячи на вулицю, а просто у духовці. Пропонуємо вам цікавий і доволі простий рецепт, як приготувати шашлик із курячого філе на дерев’яних шпажках. Він обов’язково стане смачною окрасою будь-якого столу. Та й готується він дуже швидко.

Інгредієнти для курячого шашлику

Спробуйте ще приготувати курячий шашлик у банці.

Як приготувати курячий шашлик

  • Куряче філе розморозити, якщо воно було замороженим, і ретельно промити під проточною водою.
  • Дерев’яні шпажки замочити у воді на 40 хвилин, щоб під час запікання вони не згоріли.
  • Куряче філе порізати довгими, не тонкими шматками і нанизати на дерев’яну шпажку.
  • В окремій ємності ретельно перемішати олію, сіль, перець, подрібнений часник, цукор, соєвий соус, коріандр. За бажання можна використовувати різні, улюблені спеції.
  • В отриманий маринад занурити куряче м’ясо на шпажках, закрити посудину харчовою плівкою і відправити у холодильник на дві години. За цей час куряче м’ясо добре промаринується і буде дуже ароматним.
  • Дістати шашлик з холодильника і покласти у форму, в якій буде запікатись. Форму для запікання нічим не потрібно змазувати.
  • Помістити в розігріту духовку на 25 хвилин і запікати при температурі 200º.
  • Під час запікання перевертати шашлик, щоб він підрум’янився з усіх сторін.

Рекомендуємо ще 15 рецептів маринаду для шашлика.

Приготуйте шашлик з курячого філе для своїх рідних та друзів. Діліться рецептом в соціальних мережах та не забувайте коментувати.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.