Крем-суп із броколі
Броколі – різновид капусти, який містить рекордно багато вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину, а також калію, кальцію, фосфору, натрію та заліза. Броколі вважається дієтичним продуктом, що легко засвоюється. Ось такий вітамінний, корисний, легкий супчик можна приготувати за нашим рецептом.
Інгредієнти для крем-супу
Спробуйте ще приготувати овочевий штрудель з яйцем та броколі.
Як приготувати крем-суп із броколі
- Розморозьте капусту броколі, якщо використовуєте заморожену, та розділіть на частинки. Якщо ж придбали свіжу, промийте і розберіть на суцвіття.
- Моркву і цибулю почистити і порізати великими шматками.
- Броколі, цибулю і моркву помістити в каструлю і відварити в підсоленій воді до готовності. Процідити, овочевий бульйон перелити в іншу ємність, щоб його можна було використати, якщо суп буде надто густим.
- Печериці порізати і підсмажити в олії, на середньому вогні, постійно помішуючи, до повної готовності.
- Відварені овочі і підсмажені печериці перетерти за допомогою блендера до однорідної маси.
- Додати порізаний кубиками плавлений сирок, влити вершки та ще раз все ретельно збити блендером.
- За допомогою овочевого бульйону відрегулювати густину крем-супу, яка вам більше до вподоби.
- Посолити і поперчити та ще раз все перемішати.
- Крем-суп з броколі чудово смакує з сухариками чи свіжим багетом. Подавати гарячим.
Рекомендуємо також рецепт супу-пюре з цвітної капусти.
Приготуйте крем-суп з броколі для рідних і друзів, здивуйте їх кулінарною новинкою. Діліться рецептом у соціальних мережах і не забувайте коментувати.