Салат з пекінської капусти, шинки та мандаринів

Новорічний рецепт хрумкотливого салату, приготовленого в яскравих кольорах та з вкрапленням пікантних ноток. Чудова закуска до святкового столу, а також цілком придатний варіант для подолання зимового авітамінозу. Майонез можна замінити заправкою на основі йогурту, а для багатшого смаку можна додати посічену свіжу зелень петрушки.
Інгредієнти для салату
Рекомедуємо ще рецепт печінкового салату з мандаринами.
Як приготувати салат з капусти та мандаринів
- Шинку порізати крупною соломкою.
- Пекінську капусту порізати поперечними довгими тонкими смужками.
- Мандарини почистити, кожну дольку розрізати на 2 частини.
- Додати кукурудзу та сир, тертий на грубій тертці. Посолити, поперчити.
- Заправити майонезом. Акуратно перемішати.
- Викласти у великий салатник або порційні креманки і подати до столу.
Радимо також переглянути підбірку з 11-ти рецептів салатів із сухариками.
Вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти, шинки та мандаринів? Любите готувати легкі та швидкі у приготування страви? Будь ласка, напишіть про це у коментарях.