21.03.2016

Салат з капусти і журавлини

Рецепт вітамінного овочевого салату – саме те, що потрібно весною для нашого організму. Капуста містить майже всі поживні речовини, які так необхідні для людини, а в поєднанні з журавлиною це просто скарбниця поживних речовин! Недарма у народі журавлину називають «кислим лікарем».

Інгредієнти

Рекомендуємо також рецепт салату з капусти з чорносливом та морквою. 

Приготування

  • Капусту очистити від зів’ялого та пошкодженого листя, дрібно порізати, покласти у глибоку тарілку і трішки притиснути, щоб стала м’якою, але не пустила сік.
  • Журавлину промити, просушити, виклавши на паперову серветку чи рушничок.
  • Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
  • В окремій посудині перемішати оливкову олію, подрібнений або пропущений через прес часник, сіль, перець та лимонний сік. Заправка для салату готова.
  • До капусти покласти натерту моркву та журавлину, добре перемішати і заправити готовим соусом.
  • Залишити салат на 5-10 хвилин, щоб настоявся і всі інгредієнти добре поєднались.

Спробуйте ще приготувати квашену капусту з буряком по-грузинськи.

Якщо вам сподобався рецепт салату з капусти і журавлини, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.