23.09.2015

Салат з капусти з чорносливом і морквою

Ідеальний осінній салат для панянок, які прагнуть мати ідеальну фігуру. До речі, така страва смакуватиме і малечі, адже салат соковитий і солодкуватий на смак. Занотовуйте рецепт!

Інгредієнти для салату з капусти

  • 1 невелика головка капусти

  • 1 морквина

  • 200 г чорносливу без кісточок

  • 2 ст. ложки лимонного соку

  • 1 ч. ложка цукру

  • 4 ст. ложки олії

  • сіль, перець.

Радимо також приготувати салат “Ніжність”.

Як приготувати салат з капусти з чорносливом і морквою

  • Капусту дрібно нашаткувати, посолити і перетерти руками.
  • Моркву крупно натерти і додати до капусти.
  • Чорнослив залити кип’ятком, через 2-3 хв відцідити, промити, порізати соломкою і змішати з овочами.
  • Полити все заправкою, перемішати і залишити настоюватися протягом 10 хв.
  • Заправка: змішати оливкову олію, лимонний сік, цукор і перець.

Скуштуйте також капусту в маринаді.

Якщо вам сподобався рецепт салату з капусти з чорносливом і морквою, розкажіть про нього у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.