Рибне філе, тушковане з овочами

Поділитись публікацією:

По-іншому цю страву можна назвати «овочеве рагу з рибою». Завдяки великій кількості овочів, смак риби стає неймовірно багатий. Рецептом тушкованої риби можна скористатися, навіть коли ви збираєтеся приймати гостей.

Інгредієнти для тушкованої риби

Можна також приготувати коропа з овочами.

Як приготувати рибу з овочами

  • Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Посолити й поперчити.
  • Овочі помити й порізати: цибулю, перець і баклажани – кубиками, кабачки пів кружальцями. Моркву натерти на грубу тертку.
  • Помідори змолоти на блендері.
  • Цибулю підсмажити на олії, додати моркву, перець, баклажани та кабачки. Усе смажити хвилин 5, додати подрібнений часник, посолити.
  • Узяти глибоку форму для запікання і викласти шарами: риба, овочі, риба, овочі.
  • Залити перемеленими помідорами.
  • Тушкувати у духовці, поки риба не буде готова.

Спробуйте також рецепт квасолі, тушкованої з овочами.

Розкажіть про рецепт тушкованої риби своїм друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...