20.09.2015

Рибне філе, тушковане з овочами

По-іншому цю страву можна назвати «овочеве рагу з рибою». Завдяки великій кількості овочів, смак риби стає неймовірно багатий. Рецептом тушкованої риби можна скористатися, навіть коли ви збираєтеся приймати гостей.

Інгредієнти для тушкованої риби

Можна також приготувати коропа з овочами.

Як приготувати рибу з овочами

  • Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Посолити й поперчити.
  • Овочі помити й порізати: цибулю, перець і баклажани – кубиками, кабачки пів кружальцями. Моркву натерти на грубу тертку.
  • Помідори змолоти на блендері.
  • Цибулю підсмажити на олії, додати моркву, перець, баклажани та кабачки. Усе смажити хвилин 5, додати подрібнений часник, посолити.
  • Узяти глибоку форму для запікання і викласти шарами: риба, овочі, риба, овочі.
  • Залити перемеленими помідорами.
  • Тушкувати у духовці, поки риба не буде готова.

Спробуйте також рецепт квасолі, тушкованої з овочами.

Розкажіть про рецепт тушкованої риби своїм друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.