Рибне філе, тушковане з овочами
По-іншому цю страву можна назвати «овочеве рагу з рибою». Завдяки великій кількості овочів, смак риби стає неймовірно багатий. Рецептом тушкованої риби можна скористатися, навіть коли ви збираєтеся приймати гостей.
Інгредієнти для тушкованої риби
Можна також приготувати коропа з овочами.
Як приготувати рибу з овочами
- Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Посолити й поперчити.
- Овочі помити й порізати: цибулю, перець і баклажани – кубиками, кабачки пів кружальцями. Моркву натерти на грубу тертку.
- Помідори змолоти на блендері.
- Цибулю підсмажити на олії, додати моркву, перець, баклажани та кабачки. Усе смажити хвилин 5, додати подрібнений часник, посолити.
- Узяти глибоку форму для запікання і викласти шарами: риба, овочі, риба, овочі.
- Залити перемеленими помідорами.
- Тушкувати у духовці, поки риба не буде готова.
Спробуйте також рецепт квасолі, тушкованої з овочами.
Розкажіть про рецепт тушкованої риби своїм друзям у соціальних мережах.